Проведено спільні навчання Запорізького та Дніпропетровського обласних управлінь лісового та мисливського господарства та ГУ ДСНС України у Запорізькій області

Запорізьким обласним управлінням лісового та мисливського господарства 26 та 27 травня 2021 року на базі Крутоярівського лісництва державного підприємства «Запорізьке лісомисливське господарство» організовані та проведені навчальні тренування з ліквідації умовної лісової пожежі.

У зазначених тренуваннях взяли участь директор Департаменту з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації Андрій Булавінов, виконуючий обов’язки директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Андрій Поляков, сили та засоби Запорізького та Дніпропетровського обласних управлінь лісового та мисливського господарства, а також Головного управління Державної служби надзвичайних ситуації в Запорізькій області.

Навчання проведено на виконання доручення Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України з метою відпрацювання взаємодії сил та засобів під час навчальних тренувань з ліквідації умовної лісової пожежі.

Зі сторони Запорізького обласного управління лісового та мисливського господарство були задіяні 17 чоловік особового складу, два трактори МТЗ-82 з дисковою бороною та плугом, один ЗІЛ-131, один ГАЗ-66, один ГАЗ-53, один МЛПК та патрульний автомобіль НИВА. Від Дніпропетровського обласного управління лісового та мисливського господарство були задіяні 16 чоловік особового складу, два МЛПК, два ЗІЛ-131 та ГАЗ-66 та від ДСНС 12 чоловік особового складу, один НИВА – ШЕВРОЛЕ, один ФОРД, один КАМАЗ та МАЗ.